La Comissió d’Urbanisme i Mobilitat de l’FMC es va reunir el passat dilluns, 16 de març, presidida per l’alcalde de Sant Feliu de Llobregat, Jordi San José

20/03/2015

La reunió va tenir com a objectiu informar sobre la compareixença del mateix president de la Comissió d'Habitatge de l'FMC, en seu parlamentària l’11 de febrer, per explicar el posicionament de l’entitat davant la proposició de Llei de finançament del transport públic. Aquesta proposta de llei té per objecte establir un sistema integrat de finançament per garantir el dret a la mobilitat de tota la població amb caràcter universal i prioritzant el transport amb menor impacte ambiental.

En la mateixa reunió també es va comentar sobre les últimes informacions en relació a la futura Llei de territori que està promovent el Departament de TiS, actualment en fase de rebrer les aportacions dels debats que el departament ha realitzat al llarg del territori per recollir les reflexions al voltant de diferents àmbits de debat. Un altre tema que es va tractar en la reunió va ser l’Avantprojecte de llei d’arquitectura que ha estat a informació pública fins al passat 5 de març.