30/04/2015

En l’Oficina Virtual de Coordinació de Coordinació amb els Ens Locals podeu trobar la relació d’Entitats Locals beneficiaries del Fons Social d’acord amb les obligacions reconegudes per les Comunitats Autònomes a favor d’aquestes Entitats Locals, i en compliment del RDL 17/2014, de 26 de desembre.

Tal com ja us vam avançar el Fons Social servirà per a què les Comunitats Autònomes que s’hagin adherit puguin finançar els deutes amb les Entitats Locals, a 31 de desembre de 2014, que es derivin en matèria de despesa social, entre elles consta Catalunya.

D’acord amb la nota de premsa publicada pel Ministeri d’Hisenda i Administracions Públiques els pagaments corresponents s’efectuaran a finals d’aquest mes d’abril, segons ja va acordar la Comissió Delegada del Govern per Assumptes Econòmics.

Aquest Fons Social es destinarà al pagament dels deutes derivats de la despesa social, relatives a sanitat, educació i serveis socials i foment de l’ocupació, que les CCAA adherides al Fons mantenen amb les Entitats Locals, abans de l’exercici present 2015, és a dir ja estaven registrades en el dèficit corresponent als anys anteriors, segons allò que estableix el RDL 17/2014.