Obert el període d’inscripció fins el proper 11 de maig

05/05/2015

Aquests cursos els imparteix el Centre d’Estudis Africans i Interculturals, D-Cas, La Xixa  Teatre i l'Oficina tècnica de la Xarxa BCN Antirumors, està dirigida a persones que tinguin intenció de col·laborar posteriorment en l'Estratègia BCN Antirumors.

Opció tarda: dimecres 13, 20, 27 de maig , 3 i 10 de juny de 16 a 19'30h.

Opció matí: dijous 14, 21, 28 de maig, 4 i 11 de juny de 10 a 13'30h.

Els seus eixos temàtics s’articulen al voltant de la reflexió sobre els conceptes de cultura, diversitat, estereotips, rumors i prejudicis. S’ofereixen també eines per al treball, la gestió i el tractament d'estereotips i rumors sobre diversitat cultural. 

 

Iniciativa a Santa Coloma

D'altra banda, us informem també que la Xarxa de Transmissió de Valors i Missatges Positius presenta la sèrie Glops antirumors. Són 8 filmacions on membres voluntaris de l’ espai de treball antirumors de la Xarxa i altres col·laboradors/es desmunten rumors en relació a la diversitat cultural i presenten experiències de bona convivència intercultural a Santa Coloma de Gramenet. L’objectiu d’aquesta iniciativa és "desfer idees que s’han instal·lat a l’imaginari col·lectiu, com que els immigrants copen la sanitat pública o les ajudes socials, però que no estan fonamentades en fets comprovables i que són el brou de cultiu propici perquè sorgeixin comportaments extremistes en relació amb la immigració". (adjuntem informació d'aquesta iniciativa)