Organitzada pel Col·legi d'Enginyers Graduats i Enginyers Tècnics Industrials de Barcelona

23/06/2015

El Col·legi d'Enginyers Graduats i Enginyers Tècnics Industrials de Barcelona ha organizat una jornada sobre Protecció Civil Municipal i Plans d’emergència, adreçada a tècnics municipals, tècnics redactors i tècnics relacionats amb la implantació de plans de protecció civil, per explicar el nou Decret 155/2014, que determina un document únic (DUPROCIM) per a la planificació de la protecció civil municipal.
 
Seguint les directrius de la normativa sobre simplificació administrativa i facilitadora de la implantació de la protecció civil municipal, la nova reglamentació (Decret 155/2014) determina un document únic per a la planificació de la protecció civil municipal.
 
La jornada es farà el 30 de juny a les 16 hores, a la sala d'actes del Col·legi (Consell de Cent, 365), i té com a objectiu explicar les noves eines que determina el nou decret, els seus aspectes més rellevants, així com informar del plantejament dels nous reptes i noves línies de treball de cara al futur, en relació a la protecció civil municipal.
 
La impartiràn el subdirector general de Programes en Protecció Civil, Jaume Guamis, i el cap del Servei de Gestió de Risc i Planificació, Joan Gràcia.