S’aproven les bases reguladores per a l’atorgament de subvencions als ajuntaments titulars de llars d’infants de Catalunya, destinades a minorar el cost del servei de menjador escolar dels infants escolaritzats en el primer cicle d’educació infantil. També s’obre una convocatòria pública en règim de no concurrència competitiva per a la concessió de les subvencions indicades a l’article 1, per al curs escolar 2015-2016

29/06/2015

Les subvencions que s’atorguin s’han de destinar íntegrament a minorar la quota pel servei de menjador escolar a càrrec de les famílies durant el curs indicat.

Les sol·licituds es presentaran mitjançant el formulari electrònic corresponent, degudament signat, disponible a l’extranet de les administracions públiques catalanes, portal eaCat, a partir de l’endemà de la publicació d’aquesta ordre al DOGC i fins al 15 de juliol de 2015.

L’import total màxim destinat a aquesta convocatòria és de 2.300.000,00 euros que aniran amb càrrec a la partida pressupostària EN07 D/460000100/4250 dels pressupostos de la Generalitat de Catalunya per al 2015.

La directora general d’Atenció a la Família i Comunitat Educativa resol per delegació aquesta convocatòria en un termini màxim de sis mesos, a comptar des de l’endemà de la data de publicació al DOGC. La resolució es notifica als sol·licitants mitjançant la publicació al Tauler electrònic de l’Administració de la Generalitat de Catalunya, amb indicació de si exhaureix o no la via administrativa, dels possibles recursos, dels òrgans davant els quals es podran interposar i del termini per recórrer. Aquesta publicació substitueix la notificació individual i té els mateixos efectes. Transcorregut aquest termini, si no s’ha dictat i notificat resolució expressa, la sol·licitud s’entén desestimada per silenci administratiu, d’acord amb el que estableix l’article 54.2.e) de la Llei 26/2010, del 3 d’agost, de règim jurídic i de procediment de les administracions públiques de Catalunya.

Els ajuntaments beneficiaris han d’acreditar que l'import de la subvenció s’ha destinat a les actuacions per a les quals s’ha concedit, d’acord amb la base reguladora 11, davant la Direcció General d’Atenció a la Família i Comunitat Educativa, no més tard del 30 de juliol de 2016.