L'Ordre HAP / 2075/2014, de 6 de novembre desenvolupa i concreta els criteris de càlcul del cost efectiu dels serveis prestats per les entitats locals. Aquesta ordre inclou dos annexos referits als serveis de prestació obligatòria per als municipis i als corresponents a competències pròpies dels municipis

07/07/2015

En el BOE del passat divendres, 3 de juliol, la Secretaria General de Coordinació Autonòmica i Local, va publicar la Resolució, per la que s’especifiquen els elements que es contemplen en els annexos de l’Ordre HAP/2075/2014, de 6 de novembre, per la que s’estableixen els criteris del càlcul del cost efectiu dels serveis prestats per les Entitats Locals.

En aquests annexos, a més de la relació de serveis, per a cadascun d'ells s'inclou: la seva descripció, el grup de programa o programa amb el qual està relacionat, dins de la classificació del pressupost per programes, l'import total del cost efectiu calculat en els termes recollits en la mateixa ordre, la forma de prestació i dades de les unitats físiques de referència. Respecte d’aquests annexos, l’ordre també estableix que el seu contingut es determinarà per resolució del titular de la Secretaria General de Coordinació Autonòmica i Local, abans del 30 de juny de 2015. Igualment també estableix que les entitats locals hauran facilitar des de 2015, la informació relativa a l'any anterior, detallant tots els elements citats en aquells annexos, referits als serveis de prestació obligatòria pels municipis, i els corresponents a les competències pròpies dels municipis. Aquesta informació s'ha de remetre abans de l'1 de novembre.

Per tot plegat aquesta resolució concreta que les entitats locals hauran de facilitar la informació referent, a les unitats físiques de referència dels serveis de prestació obligatòria com les competències pròpies dels municipis, que consten als Annexos I, i II de l'Ordre HAP/2075/2014.