S’aproven les bases reguladores de les subvencions destinades a impulsar les accions formatives de formació d'oferta en àrees professionals prioritàries (FOAP), les quals figuren a l'annex 1 de l’ordre i s’obrer la convocatòria corresponent a l'any 2015. El procediment per a la concessió d'aquestes subvencions és el de concurrència competitiva

03/09/2015

Poden accedir a les subvencions previstes en aquestes bases:

a) Les entitats de formació inscrites o acreditades en l'especialitat sol·licitada en el Registre de centres i entitats de formació del Servei Públic d'Ocupació de Catalunya.

b) Les administracions públiques d'àmbit local i les entitats que hi estiguin adscrites o vinculades amb competència en matèria de desenvolupament local i de promoció de l'ocupació, d'acord amb el que estableix el Decret legislatiu 2/2003, de 28 d'abril, pel qual s'aprova el Text refós de la Llei municipal i de règim local de Catalunya, inscrites al Registre de centres i entitats de formació del Servei Públic d'Ocupació de Catalunya.

El termini de presentació de les sol·licituds és des del dia 7 fins al 22 de setembre de 2015, ambdós inclosos, i s'hauran de presentar als llocs i pels mitjans a què fa referència la base 10 de l'annex 1 d'aquesta Ordre. Així mateix, els requisits per presentar sol·licituds són els que estan recollits a la base 3 de l'annex 1 d'aquesta Ordre.