Ja podeu consultar i descarregar les resolucions que marcaran les línies de treball d'aquest mandat a la FEMP. El text final incorpora les observacions i esmenes presentades a les Comissions de Treball i al Ple el passat 19 de setembre i aprovades per aquest






02/10/2015

En total, es tracta d'un document que recull en 186 resolucions i una Declaració institucional, el "full de ruta” de la Federació per a la resta de mandat local, fins a 2019. Les resolucions apareixen classificades en quatre capítols (Economia i Administració Local; que compila 64 resolucions; Cohesió Social, on es contenen 60; Sostenibilitat i Territori, amb 61 resolucions; i Estatuts, amb una sola.

A cadascun d'aquests capítols, llevat en el d'Estatuts, les resolucions queden associades a diferents Comissions de Treball Sectorials. En les properes setmanes, s'aniran constituint les esmentades Comissions, integrades per un president, un vicepresident i més d'una vintena de membres, tots ells, electes locals. Les línies de treball seran, precisament, aquestes resolucions.