Mitjançant una resolució publicada al BOE es convoca una acció formativa descentralitzada anomenada “Principales novedades en la gestión económica financiera de las entidades locales tras la reforma del régimen local. Aspectos prácticos”

15/10/2015

El curs està dirigit a Secretaris, Interventors, Tresorers i Tècnics que desenvolupen la seva tasca en llocs de treball relacionats amb el programa del curs. Serà de 21 hores, amb caràcter presencial, i se celebrarà a les aules de la Diputació Provincial de Toledo.

Qui desitgi participar en les activitats formatives convocades haurà de presentar la corresponent sol·licitud que serà accessible després de la selecció del curs al qual es vol assistir a l'adreça indicada més avall. El consentiment del superior jeràrquic s'entén concedit des del moment en què accedeix a participar en accions formatives en les que hagi resultat seleccionat.

L'enviament de la sol·licitud telemàtica degudament emplenada suposa l'acceptació expressa de les normes i procediments que regeixen cadascun dels cursos. El termini de presentació de sol·licituds apareix en la informació dels propis cursos, que es pot consultar a l'adreça d'internet abans esmentada.