Organitzada per l'Ajuntament de Terrassa, el 10 de novembre

19/11/2015

La Jornada tenia com a finalitat compartir amb les ciutats mitjanes de Catalunya i Espanya la tasca realitzada i les seves polítiques en la matèria d'habitatge, per endegar conjuntament propostes polítiques que puguin influir en les decisions dels governs autonòmics i estatal en aquesta matèria. Plantejada com una Jornada de treball per a ciutats entre 50.000 i 500.000 habitants amb problemàtiques similars relacionades amb l'habitatge.

La jornada que es va celebrar el passat 10 de novembre, va resultar un espai de trobada molt profitosa amb la participació dels assistents, posant en comú la diagnosi de la problemàtica de l'habitatge a les nostres ciutats, com propostes de serveis i actuacions municipals.
 
En aquesta trobada es va consensuar des del món local un "Manifest per a l'Habitatge Digne i Contra la Pobresa Energètica" adreçat als governs, autonòmic i de l'estat, per a reclamar polítiques d'habitatge orientades a solucions permanents i sostenibles pels sectors socials afectats.
 
També, en el marc d'aquestes Jornades es va constituir la "Plataforma de Municipis per l'habitatge digne i contra la pobresa energètica".