Resolució de 16 de novembre de 2015, publicada al BOE número 276, de 18 de novembre de 2015

19/11/2015

L'INAP convoca, a través de la Subdirecció de Programes Formatius en Administració Local, la següent acció formativa en el lloc i dates que s'indiquen

Jornada: La remunicipalització dels serveis locals.

Data: 30 novembre 2015.

Codi: FLP15- 0055-00001.

Núm. d'hores lectives: 7.

Núm. de places: 90.

Data límit d'inscripció: 25 novembre 2015.

Destinataris: personal de les administracions públiques locals i de les entitats del sector públic; personal directiu de les entitats locals; professionals i directius d'empreses; professors universitaris.

Lloc d'impartició: Institut Nacional d'Administració Pública. C / Atocha, 106.

Objectius: anàlisi jurídica dels processos de remunicipalització i de les conseqüències que arrosseguen. Estudi dels processos de rescat que presenten en l'actualitat qüestions d'encaix amb les previsions legals de disciplina financera i pressupostària.

Programa:

9.15: Inauguració de la Jornada i presentació.

9.45: Primera ponència: «Implicacions dels principis de sostenibilitat i estabilitat pressupostària en les formes de gestió dels serveis públics locals».

10.45: Segona ponència: «remunicipalització de serveis locals i Dret comunitari».

11.45: Pausa.

12.15: Tercera ponència: «Drets i garanties de les empreses gestores de serveis públics locals enfront dels processos de remunicipalització».

13.15: Quarta ponència: remunicipalització de serveis locals i situació del personal dels serveis rescatats ».

16.00: Cinquena ponència: «La« remunicipalització »dels serveis públics locals: la seva delimitació jurídica».

17.00: Sisena ponència: «Privatitzacions i remunicipalizaciones: experiències i problemes actuals».

18.00: Conclusions.

Els interessats a assistir a la jornada hauran de sol·licitar a través de la inscripció telemàtica que es troba a la pàgina web de l'INAP http://www.inap.es entrant a l'enllaç «Aprenentatge» i, a continuació, a «Formació en Administració Local »,« cursos i jornades centralitzades ». En aquesta pàgina es tindrà accés al formulari de sol·licitud, en el qual podran emplenar els camps oportuns. Un cop realitzat, haurà d'executar l'opció «gravar i enviar» per completar la transmissió de dades telemàtica. L'enviament de la sol·licitud telemàtica suposa l'acceptació expressa de les bases, normes i procediments que regeixen les jornades.