Carles Salesa, del Consorci per al Tractament de Residus Sòlids Urbans del Maresme, ha participat en aquesta jornada organitzada avui per l'Agència de Residus de Catalunya com a representant de l'FMC






16/12/2015

Aquesta jornada es planteja molt pocs dies després de dos esdeveniments molt importants. D'un costat haurà tingut lloc la Cimera Mundial COP21 a París sobre el Canvi Climàtic i, de l'altra, la Comissió Europea haurà anunciat i presentat els nous paquets d'Economia Circular i de Modificació d'objectius de les Directives de Residus.

L'objectiu és fer arribar al món local (polítics i tècnics) les novetats i fets rellevants d'ambdues iniciatives que de ben segur afectaran els propers anys, de forma molt directa, el món municipal i la gestió dels residus municipals, i aprofitar l'avinentesa per fer visible que una adequada gestió de residus amb economia circular i baixa en carboni està perfectament alineada i contribueix, encara que sigui modestament, a la lluita contra el canvi climàtic i l'escalfament global.

Carles Salesa Mirabet, enginyer industrial del Consorci per al Tractament de Residus Sòlids Urbans del Maresme, és el representant de l'FMC en aquesta jornada, que tindrà lloc el proper dimecres 16 de desembre, i que està organitzada per l'Agència de Residus de Catalunya. Concretament intervé a la taula rodona sobre el punt de vista del món local.