El Consell Català del Moviment Europeu, amb la col·laboració de la Secretaria d’Afers Exteriors i de la Unió Europea de la Generalitat, el Parlament i de la Diputació de Barcelona, organitza una jornada europea per al dilluns 25 de gener

19/01/2016

Entre d’altres qüestions, es tractarà sobre La política de cohesió de la Unió Europea i els municipis, a càrrec de Jordi Torrebadella, cap adjunt de la Unitat Espanya de la Direcció General de Política Regional i Urbana de la Comissió Europea; la relació UE-municipis des d’un punt de vista operatiu, a càrrec d’Octavi de la Varga, cap de l’Oficina d’Europa i Estratègia Internacional de la Direcció de Relacions Internacionals de la Diputació de Barcelona; i els fons europeus a Catalunya: oportunitats i eines de creixement”, a càrrec d’Amadeu Altafaj, representant permanent de la Generalitat davant la Unió Europea.

A la taula rodona que tindrà lloc sobre les relacions dels municipis catalans amb la UE, hi intervindrà Gerardo Pisarello, primer tinent d'alcalde de l'Ajuntament de Barcelona. Marta Madrenas, tinenta d'alcalde de l 'Ajuntament de Girona i Rafael Peris, regidor de Promoció de la Ciutat, del Comerç, del Turisme, de l’Ocupació de l'Ajuntament de Lleida.

Aquesta jornada tindrà lloc al Parlament de Catalunya. Per a més informació, truqueu al Consell Català de Moviment Europeu, al 93 487 98 15.