La xarxa Arc Llatí organitza, amb el suport de la Diputació de Barcelona, el Seminari-Taller internacional ‘Els reptes i la governança local a la Mediterrània. L'Arc Llatí cap al 2020', que tindrà lloc a Barcelona el proper 3 de març

15/02/2016

Una de les prioritats per als governs locals de la Mediterrània és treballar en sinergia per a la creació d'espais de cooperació que desenvolupin accions que afavoreixin la centralitat i la visibilitat de la dimensió mediterrània a Europa.

La convivència, la sostenibilitat, la governança i la competitivitat i innovació, constitueixen qüestions clau sobre les quals els governs locals d'aquesta àrea geogràfica han de fer front. Sobre aquests temes se centrarà el debat i les intervencions d'aquest seminari-taller de l'Arc Llatí.

La jornada, adreçada a tots els socis de la xarxa i a d'altres entitats locals i xarxes del territori,  tindrà lloc en el marc de la reunió de l'Assemblea General de 2016 de l'Arc Llatí (4 de març) i de l'elaboració de la seva nova estratègia pel 2020.