Joan Prat, director general de l'AMTU i Xavier Amor, president de l'FMC i alcalde de Pineda s'han reunit a la seu de la Federació de Municipis






29/02/2016

Aquesta trobada ha estat la primera de les que es preveu que mantinguin les dues entitats, amb l'objectiu principal de iniciar una col·laboració entre l'FMC i l'AMTU per tal d'establir els mecanismes adients per a una assistència tècnica en matèria de mobilitat que sigui d'interès comú per als municipis de fora de l'àmbit metropolità.

Recordem que l'AMTU és una associació de municipis que té per objecte l’enaltiment i la promoció del transport públic urbà de les seves ciutats, i de la mobilitat en general. L’AMTU té associades 84 entitats: 82 municipis i 2 consells comarcals, amb una població representada de 2,0 milions d'habitants i un volum de viatgers transportats de prop de 42 milions el 2015. El president de l'AMTU és Jordi Xena Ibáñez, alcalde de Santa Maria de Palautordera, el vicepresident primer Jaume Mauri, regidor de Caldes de Montbui, i el vicepresident segon Josep Mayoral i Antigas, alcalde de Granollers.