Amb la sessió celebrada a la Diputació de Lleida es va tancar el cicle de conferències-debat, organitzades per la Federació de Municipis de Catalunya, l'ACM i l'Oficina Antifrau de Catalunya que s'han realitzat a tot el territori català






04/03/2016

L’objectiu d'aquesta conferència-debat va ser tractar el paper pro-actiu que tenen els electes locals en les tasques de prevenció i adequació de conductes d’acord amb les exigències del bon govern i de la bona administració. Al mateix temps, les conferències pretenien respondre a les preguntes que sovint es plantegen alcaldes i alcaldesses, regidors i regidores, equips de govern i plens municipals, d’acord a la demanda, cada vegada més exigent, de la ciutadania de fomentar la integritat de les seves institucions.

En la presentació d'aquesta darrera sessió van participar la vicepresidenta primera de la Diputació de Lleida i alcaldessa de Tàrrega, Rosa Perelló; i la directora adjunta de l’Oficina Antifrau, Maite Masià. Els dos ponents formadors van ser Jordi Tres i Jordi Ribalta.

Les anteriors conferències van tenir lloc a Barcelona el 21 de gener, a Tortosa el 28 de gener, a La Seu d'Urgell l'11 de febrer; a Tarragona el 18 de febrer; i a Girona el 25 de febrer.