Els cursos estan organitzats per la Direcció General d'Afers Religiosos i tindran lloc: del 4 al 25 d'abril a Barcelona, del 5 al 26 de maig a Tortosa i del 6 al 26 de juny a Manresa

10/03/2016

Aquests cursos ofereixen la possibilitat de conèixer les diverses religions que estan establertes a Catalunya i les seves característiques principals. Es tracta d’una aproximació a la realitat religiosa de Catalunya en l’actualitat.

Els objectius principals són conèixer les característiques principals de les tradicions religioses amb implantació a Catalunya: els seus principis bàsics, les pràctiques principals, les festivitats més importants, etc.; conèixer els preceptes i les pràctiques religioses que poden tenir més incidència en la prestació de serveis públics; i identificar les maneres més adequades de comunicar i de relacionar-se amb les diverses creences i conviccions.

Els cursos estan dirigits als empleats públics en general i, específicament, a aquells que hagin de planificar serveis públics o atendre persones d’orígens culturals i de religions diverses.