El programa de cooperació interregional Interreg Europe ha publicat el llistat de projectes seleccionats en la primera convocatòria, a més d'informació sobre el servei d'assistència a la preparació de propostes cara a la segona convocatòria i l'anunci d'un fòrum de cooperació






10/03/2016

El comitè de seguiment del programa ha aprovat 64 projectes d'entre les 261 candidatures presentades. Entre els projectes aprovats n'hi ha dos del Centre Forestal de Catalunya i un del parc de recerca de la UAB. En vistes a la propera convocatòria, que s'obrirà del 5 d'abril al 13 de maig, el programa ofereix també una proposta d'assistència tècnica per donar suport en la presentació de les candidatures. A més, es preveu la celebració d'un fòrum de cooperació que tindrà lloc a Rotterdam els propers 22 i 23 de març.

Interreg Europe dóna suport a la cooperació interregional europea en els àmbits de la recerca i la innovació, la competitivitat de les PIME, l'economia baixa en carboni i el medi ambient i l'eficiència de recursos.