Acord GOV/23/2016, de 8 de març, publicat al DOGC número 7076, de 10 de març de 2016

14/03/2016

L’acord declara l'interès públic de l'avaluació i acreditació de competències professionals per part dels empleats públics al servei de la Generalitat de Catalunya. Igualment, declarar l'interès públic del reconeixement acadèmic dels aprenentatges adquirits per les persones adultes mitjançant l'experiència laboral, la formació no formal o la formació informal, per part dels empleats públics que imparteixen ensenyaments de formació professional inicial.

Les remuneracions totals que hom pot percebre com a conseqüència d'aquestes activitats estan subjectes als límits que preveu l'article 5 de la Llei 21/1987, de 26 de novembre, d'incompatibilitats del personal al servei de la Generalitat de Catalunya.

Els límits de la jornada de treball que s'estableixen per a les autoritzacions per compatibilitzar un altre lloc o activitat en el sector públic que es puguin atorgar a l'empara d'aquest Acord són els que estableix la normativa vigent. I, concretament, els que preveu l'article 21 de la citada Llei 21/1987, de 26 de novembre, que disposa que els reconeixements de compatibilitat no poden modificar la jornada de treball ni l'horari de l'interessat, i resten automàticament sense efecte en cas de canvi de lloc en el sector públic o de modificació de les condicions del lloc de treball.

Així mateix, l'autorització de compatibilitat està condicionada a l'estricte compliment de la jornada i l'horari en els llocs de caràcter públic.

En tot cas, la realització de les activitats declarades d'interès públic per aquest Acord requereix l'autorització prèvia de compatibilitat de conformitat amb la Llei 21/1987, de 26 de novembre, d'incompatibilitats del personal al servei de l'Administració de la Generalitat.