Les beques són per a períodes de pràctiques per a graduats universitaris interessats en el treball del Parlament Europeu relacionat amb els drets humans






30/03/2016

Les beques permeten completar els coneixements adquirits durant els estudis, familiaritzar-se amb l'activitat de la UE, en particular, del Parlament Europeu i conèixer les tasques d'una oficina de premsa. Per al període de pràctiques de l'1 d'octubre de 2016 al 28 de febrer de 2017 la convocatòria està oberta del 15 de març al 15 de maig; mentre que per al període de pràctiques de l'1 de març al 31 de juliol de 2017, la convocatòria s'obrirà del 15 d'agost al 15 d'octubre de 2016.

Els períodes de pràctiques tenen una durada de cinc mesos, no prorrogables, i hi ha opció remunerada i no remunerada. Actualment el sou de la beca són 1.252,26€ al mes per als becaris a Brussel·les o Luxemburg. La beca també inclou un viatge a Estrasburg per participar de les tasques administratives o informatives de la institució durant una sessió plenària.

La presentació de candidatura es fa exclusivament a través del portal online habilitat pel Parlament Europeu i el formulari ha d'omplir-se en anglès, francès o alemany.