Els aprenents espanyols tenen l'oportunitat de perfeccionar un ofici, aprendre alemany i desenvolupar una carrera professional en prestigioses empreses. Mil joves espanyols, inscrits només aquest any, utilitzen EURES per aprofitar al màxim el programa alemany MobilPro i participar en sistemes d'aprenentatge professional a tot el pais

04/04/2016

Aquest és el resultat de l'estreta cooperació entre EURES Espanya, EURES Alemanya i el programa MobiPro.

EURES Espanya és l'organització que més candidats presenta a Europa a MobiPro tots els anys, i això significa que hi ha una col·laboració molt intensa, procediments ben establerts, mètodes perfeccionats, un procés d'aprenentatge, confiança mútua i treball dur per part de les delegacions espanyola i alemanya d'EURES, afirma María José Arias, coordinadora nacional d'EURES Espanya.

Florian Fellner, que treballa als Serveis de Contractació Internacional d'EURES Alemanya, explica que un avantatge clar de la participació a aquest programa són les oportunitats que s'ofereixen als joves.

«No només es poden formar professionalment i, si tot va bé, trobar una feina després a Alemanya, sinó que el programa augmenta també la mobilitat de les noves generacions. Millora el coneixement que els joves tenen d'Europa com a continent, ja que els ajuda a viure en un altre país durant un període llarg», conclou Florian.