18 d'abril a Torrelles de Llobregat. 19 d'abril a Badalona. 21 d'abril a Cornellà. 28 d'abril a Sant Cugat






11/04/2016

El PAM vol donar resposta als problemes que viuen els ciutadans de l’àrea metropolitana: justícia social, regeneració social i democràtica i sostenibilitat, des d’una perspectiva metropolitana. Qüestions tant elementals del dia a dia com són la planificació urbanística, la mobilitat i el transport, les infraestructures, la gestió dels espais naturals, l’energia, l’aigua, els residus o la transparència i bon govern són tots ells àmbits en els quals l’AMB treballa.

Les jornades estan adreçades a càrrecs polítics, tècnics, teixit associatiu i ciutadania del territori compartit que és l’àrea metropolitana de Barcelona: es vol que sigui un procés participatiu metropolità, obrir-lo al debat de proximitat i ciutadà per tal d’enriquir-lo i millorar-l.

Les properes sessions s’organitzen en base a les següents agrupacions territorials:

1) Àrea de Serralada: Sessió el dia 18 d’abril a Torrelles de Llobregat en agrupació amb Begues, La Palma de Cervelló, Corbera de Llobregat, Sant Climent de Llobregat i Cervelló.

2) Continu urbà/àmbit Besòs: Sessió el dia 19 d’abril a Badalona, en agrupació amb Barcelona, Santa Coloma de Gramenet, Sant Adrià de Besòs, Montgat i Tiana.

3) Continu urbà/àmbit Llobregat: Sessió el dia 21 d’abril a Cornellà, en agrupació amb Barcelona, L’Hospitalet de Llobregat, Esplugues, Sant Just Desvern, Sant Joan Despí i Sant Feliu de Llobregat.

4) Àrea de la zona Vallès B-30: Sessió el dia 28 d’abril a Sant Cugat del Vallès, en agrupació amb Castellbisbal, Cerdanyola del Vallès, Ripollet, Barberà del Vallès i Montcada i Reixac.