Es determina encomanar als departaments que proposen aquest acord la identificació i l'impuls a la revisió de la normativa sectorial en tots els àmbits i, en especial, en matèria d'allotjaments turístics i de mobilitat, en l'actualitat els més afectats, i proposar les modificacions oportunes per adaptar-la al nou entorn. Especialment caldrà establir els criteris que defineixen les activitats d'economia col·laborativa i, per tant, quan un servei no és empresarial

12/04/2016

Promoure acords de col·laboració de les plataformes d'economia col·laborativa amb l'Administració per potenciar la informació i la transparència de les activitats que es duen a terme i millorar l'adaptació de les polítiques públiques a les necessitats dels usuaris i dels diversos sectors d'activitat, tot vetllant pel respecte al dret a la intimitat i la protecció de les dades de caràcter personal.

Promoure l'elaboració d'un codi de bones pràctiques del sector de l'economia col·laborativa a Catalunya. I crear la Comissió Interdepartamental de l'Economia Col·laborativa.