L'alcaldessa de Castelldefels, Candela López presidirà la sessió constitutiva on comptarem amb l'assistència de l'Oriol Amorós, Secretari d'Igualtat, Ciutadania i Migracions

26/04/2016

Avui dilluns, 2 de maig, a les 12h, a la seu de l'FMC es constituirà el Plenari de l'Àmbit de Cooperació i Solidaritat de l'FMC, presidida per l'alcaldessa de Castelldefels, Candela López, a qui acompanyaran la vicepresidenta primera de l'Àmbit, Jessica Revestido, regidora de l'Ajuntament de Molins de Rei, i el vicepresident segon de l'Àmbit, Toni Masana, alcalde de Vacarisses i vicepresident de l'FMC. 

La presentació de la sessió anirà a càrrec de la Presidenta de l'Àmbit, Candela López, i comptarem amb les intervencions institucionals de:

  • L'actualitat de la crisi de refugi a la Mediterrània i l'acollida a Catalunya. Oriol Amorós, Secretari d'Igualtat, Ciutadania i Migracions
  • Un marc transversal de funcionament de l'FMC per fer front a la situació dels refugiats. Lluïsa Moret, alcaldessa de Sant Boi de Llobregat i Presidenta de l'Àmbit de Drets Socials

També, comptarem amb la participació de la Presidenta del Fons Català de Cooperació al Desenvolupament, Meritxell Budó, alcaldessa de La Garriga.

La sessió continuarà amb el desenvolupament de la Constitució del Plenari de l'Àmbit, on es tractarà el Pla de Treball del mandat, la proposta relativa al Funcionament de l'Àmbit, constitució de la Permanent, i règim de reunions.  

En el cas que estigueu interessats en assistir, us podeu adreçar a l'Àmbit de Cooperació i Solidaritat de l'FMC (Josep Manel Abad-tel. 93 310 44 04- ext. 0102 i a/e: jm.abad@fmc.cat, o bé, Montse Muñoz-ext. 0107, a/e: m.munoz@fmc.cat).

Si encara no us heu inscrit als Àmbits de treball de l'FMC ho podeu fer a través de l'enllaç que us indiquem a continuació (Alta Àmbits Fitxa d'Adscripció)