S'aproven les bases que han de regir la convocatòria d'ajuts destinats al finançament de plans de formació per a l'ocupació dels empleats públics de les administracions públiques locals i s'obrer la convocatòria dels ajuts destinats al finançament de plans de formació per a l'ocupació dels empleats públics de les administracions públiques locals per a l'any 2016

26/04/2016

El pagament dels ajuts que estableix aquesta convocatòria fins a l'import màxim de 1.390.290,00 d'euros es farà amb càrrec a les partides del capítol IV, que es dotin amb transferència dels fons de la partida D/227001400 dels pressupostos de l'any 2016 de l'Escola d'Administració Pública de Catalunya. Aquest pagament restarà condicionat a l'existència de crèdit adequat i suficient en el moment de la resolució de la concessió i a l'efectivitat de l'ingrés finalista dels fons de l'Institut Nacional d'Administració Pública (INAP) a la Tresoreria de la Generalitat i de l'EAPC.

Les sol·licituds s'han de presentar de manera electrònica a través del portal FEDAP i també a través de la pàgina web de l'EAPC accessible directament,  i també a través de la pàgina web de l'EAPC. El portal FEDAP requereix que la persona sol·licitant hi estigui prèviament registrada. L'EAPC posa a disposició dels promotors una adreça de correu electrònic fonsformaciolocal.eapc@gencat.cat per resoldre qüestions o dubtes que es plantegin, amb la identificació prèvia de la persona sol·licitant.

El termini de presentació de les sol·licituds s'inicia el dia següent de la publicació en el DOGC i finalitzarà al cap de 30 dies naturals.

Aquesta resolució entra en vigor l'endemà de la publicació en el DOGC.