Així es va acordar en una reunió de treball entre el president i els vicepresidents de l'Àmbit de Serveis Econòmics de la Federació de Municipis de Catalunya






23/05/2016

Com a continuació de la reunió celebrada el passat 18 d'abril on van participar el president de l'àmbit i alcalde del Vendrell, Martí Carnicer; i els vicepresidents d'aquest mateix àmbit Rafa Duarte, regidor del Prat de Llobregat; i Sílvia Folch, regidora del Masnou, acompanyats de l'equip tècnic que els donarà suport, novament reunits el passat dijous, 12 de maig, es va acabar de concretar i planificar la sessió Plenària de l'Àmbit, que tindrà lloc, aquest proper DIMECRES, 25 DE MAIG, a les 16'30h, a la seu de l'FMC.

Com a temes proposats a l'Ordre del dia de la sessió del Plenari es presentarà la proposta del Pla de Treball, proposta relativa al funcionament de l'Àmbit, i aquells temes d'interès i d'actualitat, com és l'acord del Comitè Executiu de l'FMC sobre la petició al Ministeri d'Hisenda i Administracions Públiques que modifiqui la norma de despesa. Aquesta petició pretén obrir als governs locals la possibilitat de generar inversió i, en conseqüència, creixement econòmic i ocupació.

També, està prevista per aquesta sessió la presentació d'un informe de la situació econòmica de les Entitats Locals, així, com la col·laboració de la Presidenta del Col·legi de Secretaris, Interventors i Tresorers de l'Administració Local de Catalunya, que exposarà "Els 10 punts imprescindibles en les hisendes locals".

En el cas que estigueu interessats a assistir en aquesta sessió, i/o bé participar de l'Àmbit de Serveis Econòmics, podeu contactar amb l'FMC, tel. 93 310 44 04- ext. 0107 (Montse Muñoz- m.munoz@fmc.cat); o bé ext. 0102 (Josep Manel Abad- jm.abad@fmc.cat).