Únicament es tindran en compte els projectes i les actuacions que hagin estat efectivament implantats per l'Administració candidata en el període comprès entre l'1 de juliol de 2014 i la data final del termini de presentació de candidatures, el qual finalitza al cap de tres mesos des de l'endemà de la publicació d'aquesta resolució en el DOGC

04/05/2016

Sota el lema general "Innovació i bones pràctiques”, s'identifiquen les tres categories de candidatures següents:

1) Organització i recursos humans.

2) Gestió pressupostària, avaluació i transparència.

3) Polítiques sectorials i serveis finalistes.

S'atorgarà un màxim de tres premis (un trofeu i un diploma acreditatius), un per a cada categoria de candidatures:

a) Premi a la millor actuació d'innovació i bones pràctiques en matèria d'organització o de recursos humans en les administracions públiques catalanes.

b) Premi a la millor actuació d'innovació i bones pràctiques en matèria de gestió pressupostària, avaluació i transparència en les administracions públiques catalanes.

c) Premi a la millor actuació d'innovació i bones pràctiques en matèria de polítiques sectorials i serveis finalistes en les administracions públiques catalanes.

5.2 A part dels tres premis anteriors, el Jurat es reserva la potestat d'atorgar un màxim de tres premis especials a projectes d'especial envergadura i rellevància.

A més, les persones que participin en els projectes guardonats rebran un certificat acreditatiu, emès per l'Escola d'Administració Pública de Catalunya, del reconeixement o distinció rebuda.