Bogotà (Colombia), del 12 al 15 d'octubre






09/05/2016

La ciutat colombiana de Bogotà acollirà els propers 12 a 15 d'octubre la Cimera mundial de líders locals i regionals, organitzada per Ciutats i Governs Locals Units (CGLU) i que porta per títol ‘Veus locals per a un món millor'.

La Cimera inclourà la celebració del 5è Congrés Mundial de CGLU així com sessions plenàries, fòrums polítics i activitats d'intercanvi en xarxa per més dels 3000 líders electes locals i professionals previstos. Les sessions plenàries i els debats polítics estaran basats en els temes clau de l'Agenda Global dels Governs Locals i Regionals per al segle XXI i reuniran alcaldes, representants d'alt nivell de governs nacionals, ONG, societat civil, món acadèmic, agències de desenvolupament, institucions financeres i el sector privat.

Oferirà als governs locals l'oportunitat de debatre les principals dinàmiques que a nivell social, mediambiental, econòmic i polític tenen un impacte en el terreny, així com el marc per definir les Recomanacions Principals dels Governs Locals i Regionals per a Habitat III.