Aquestes pràctiques estan relacionades amb l'educació, l'empresa, el comerç, el medi ambient, la inserció sociolaboral i el transport públic






17/05/2016

El Delta Sona. Educació ambiental amb mapa sonor. En aquest projecte participen alumnes de 3r d'ESO que s'apropen a la ciència i la tecnologia mitjançant el treball amb sons.

L'emprenedoria entre els joves del Programa de formació i inserció (PFI): de la idea al concurs "El Prat Emprèn". Aquest concurs que convoca l'Ajuntament va lliurar diplomes als millors plans d'empresa cooperativa.

El Prat, Comerç de Qualitat. Avaluació i acreditació de les millores. Es tracta d'un projecte d'assessorament i acreditació de la qualitat dels establiments comercials de la ciutat, promogut per l'Àrea de Promoció Econòmica, Comerç i Ocupació de l'Ajuntament del Prat, amb el suport de la Diputació de Barcelona, que té per objectiu millorar la gestió i la competitivitat del comerç local.

Jo puc: itinerari d'acompanyament i suport per a la inserció social i laboral de persones en risc d'exclusió, impulsat pel departament municipal de Serveis Socials.

Recuprat, programa de recuperació de materials. Aquest servei, que és gratuït, funciona a la deixalleria municipal, on qualsevol ciutadà pot anar-hi i agafar qualsevol objecte recuperat que li convingui.

Servei de bus a la demanda a les línies locals PR2 i PR3. Aquest sistema permet donar servei a zones amb una demanda escassa o molt concentrada en alguns moments del dia, però que necessiten estar connectades amb transport públic.

El Banc de Bones Pràctiques dels governs locals és un servei impulsat per la Federació de Municipis de Catalunya, la Fundació Carles Pi i Sunyer d'estudis autonòmics i locals i els ajuntaments de més de deu mil habitants de Catalunya que identifica i difon experiències innovadores de govern i gestió municipal.