Seguint el programa d'activitats aprovat per l'Àmbit de Prevenció, Seguretat Pública i Protecció Civil de l'FMC per a l'any 2016, es convoca una jornada adreçada principalment a càrrecs electes






10/06/2016

El passat 12 d'abril es va constituir el Plenari de l'Àmbit de Prevenció, Seguretat Pública i Protecció Civil on es va aprovar el Pla de Treball de l'Àmbit per aquest mandat, entre les diferents propostes està l'organització d'activitats formatives, i/o bé informatives adreçades principalment a càrrecs electes, així com també als responsables tècnics dels ens adherits a la Federació de Municipis de Catalunya.
 
Per això, la primera activitat que us proposem des d'aquest Àmbit, és l'organització de la Jornada "El Lideratge Polític de la Seguretat Local", que tindrà lloc el proper, dilluns, 13 de juny, de 10h a 13'30h, a la seu de l'FMC, que presidirà l'alcaldessa de Rubí, Ana Maria Martínez Martínez, Presidenta de l'Àmbit de Prevenció, Seguretat Pública i Protecció Civil.
 
En l'acte també comptarem amb la participació de la Subdirectora general de Coordinació de la Policia de Catalunya, Begonya Curto, que exposarà les polítiques de seguretat pública a Catalunya i les perspectives de futur. En la mateixa sessió comptarem amb les ponències de Carles Sánchez, actualment responsable de plans d'autoprotecció de la Direcció General de Policia, i Ma. Teresa Carrasco, actualment directora de l'Àrea de Seguretat, Convivència i Civisme de l'ajuntament de l'Hospitalet de Llobregat.
 
Aquesta jornada té com a objectius conèixer el marc general de les polítiques de seguretat a Catalunya per al present mandat; orientar la visió política dels responsables de seguretat local vers les noves demandes de la ciutadania, i proposar noves estratègies per a la gestió de la seguretat pública local. 
 
En el document adjunt podreu trobar tota la informació de la Jornada.