Aquestes subvencions s'adrecen a les associacions de veïns o entitats cíviques sense ànim de lucre que actuïn en barris amb un parc d'habitatges de lloguer públic i administrats per l'Agència i en àrees de risc d'exclusió residencial o amb degradació urbana

23/05/2016

Són subvencionables els projectes i les activitats que promouen les entitats i associacions veïnals incloses en els programes A i B següents, que s'iniciïn a partir de l'1 de gener de 2016 i finalitzin com a màxim el 15 de desembre de 2016

Programa A. Projectes d'actuacions comunitàries, consistents en activitats de foment d'actuacions relacionades amb les comunitats de propietaris i residents.

Programa B. Adequació, rehabilitació i manteniment de dependències que constitueixen la seu de les entitats veïnals i dels espais o elements comuns.

L'import màxim inicial de la dotació d'aquestes subvencions és de 235.508 euros, distribuïts de la manera següent: per a les actuacions incloses al programa A, el 70%, i per a les actuacions incloses al programa B 4, el 30%.

El termini de presentació de les sol·licituds és d'un mes, comptat a partir de l'endemà de la publicació d'aquesta Resolució al Diari Oficial de la Generalitat de Catalunya.