Del 13 al 17 de juny se celebra la Setmana de l'Energia 2016, una campanya de conscienciació que pretén sensibilitzar la societat en relació a l'estalvi i l'eficiència energètica






13/06/2016

L'any passat, es van organitzar a tota Europa diversos Dies de l'Energia, que incloïen  recorreguts pels parcs eòlics, conferències de la indústria i sessions estalvi energètic a la llar. Aquests esdeveniments i altres activitats poden enregistrar-se per formar part de la Setmana de l'Energia Sostenible de la UE que tindrà lloc els mateixos dies.

A Catalunya, la iniciativa està organitzada per l'institut Català d'Energia, la Diputació de Barcelona, la Xarxa de Ciutats i Pobles cap a la Sostenibilitat, l'Àrea Metropolitana de Barcelona, la Diputació de Girona, el Centre d'Iniciatives Locals per al Medi Ambient de les comarques de Girona (CILMA), l'Ajuntament de Barcelona, la Diputació de Tarragona i la Diputació de Lleida.

Al web de la Generalitat de Catalunya es pot trobar l'agenda d'activitats, així com un mapa interactiu amb els actes més propers i també un catàleg de recursos amb tots els materials disponibles per organitzar una activitat al vostre municipi.