Resolució VEH/1374/2016, de 18 de maig, publicada al DOGC número 7133, de 2 de juny de 2016

06/06/2016

Mitjançant la Resolució ECO/2768/2015 es va aprovar el model de comunicació de dades de concessions administratives previst a l'article 131 de la Llei 2/2014, de 27 de gener, de mesures fiscals, administratives, financeres i del sector públic.

La resolució esmentada preveu l'obligació, per part de les administracions públiques, de presentar a l'Agència Tributària de Catalunya el model de comunicació de dades per a cada concessió o acte administratiu, pel qual, com a conseqüència de l'atorgament de facultats de gestió de serveis públics o de l'atribució de l'ús privatiu o de l'aprofitament especial de béns de domini o ús públic, s'origini un desplaçament patrimonial en favor de particulars.

S'ha observat que al text de la resolució esmentada manca la indicació del termini en el qual les administracions obligades han de presentar el corresponent model de comunicació de dades. Amb aquesta finalitat, es resol que la presentació del model de comunicació de dades es realitzi abans no finalitzi el primer trimestre de l'any natural següent al de l'atorgament o modificació de les concessions administratives.