La sessió estarà presidida per l'alcalde de la Fuliola, Eduard Piera, i comptarem amb la participació de la directora general d'Administració Local, Montserrat Mundi






28/06/2016

Avui, a les 11h, a la seu de l'FMC, Via Laietana, 33, 6a planta de Barcelona, es reunirà en sessió plenària l'Àmbit d'Organització Territorial de l'FMC, que presideix l'alcalde de la Fuliola, Eduard Piera, i que estarà acompanyat dels dos vicepresidents d'aquest Àmbit, Miquel Arisa, alcalde de Centelles, i Albert Neiro, alcalde de Balsareny.

Per aquesta sessió també comptarem amb la participació de la directora general d'Administració Local, Montserrat Mundi, i del secretari d'Administracions Públiques, Joaquim Ferrer, que ens parlaran dels "Municipis i la DGAL: relació entre Ajuntament i DG d'Administració Local, així com també del present i futur del PUOSC.

Continuarem amb la sessió plenària on està previst presentar tant la proposta del Pla de Treball de l'Àmbit, com el règim de funcionament d'aquest.

En el cas que estigueu interessats en participar us podeu adreçar a l'Àmbit d'Organització Territorial- tel. 93 310 44 04- ext. 0102 (Josep Manel Abad- a/e: jm.abad@fmc.cat); o bé, ext. 0106 (Marta Gris- a/e: m.gris@fmc.cat).