El rector de la UB, Jordi Alberch; el conseller Raül Romeva, i el degà de la Facultat de Dret, Xavier Pons; inauguren juntament amb el director de l'Oficina Antifrau de Catalunya, Miguel Ángel Gimeno; i el president de la Federació de Municipis de Catalunya, Xavier Amor, el màster que dirigeixen els doctors Joan J. Queralt i Julio Ponce






03/11/2016

La Universitat de Barcelona, en col·laboració amb l’Oficina Antifrau de Catalunya, impartirà el curs 2016-2017 el màster de Prevenció, Control i Reacció davant la Corrupció. Public Compliance, Bon Govern i Bona Administració, amb l'objectiu de formar personal altament especialitzat en la prevenció, el control i la reacció davant la corrupció en el sector públic, incloent-hi l’Administració de justícia i la fiscalia, i en el sector privat i el tercer sector.

El curs, de caràcter biennal, s’iniciarà a la tardor i té mòduls dedicats al bon govern i la bona administració, la transparència i el control social, l’ètica i el poder, les finances públiques o els controls i responsabilitats. Aquests mòduls també es poden cursar separadament, la qual cosa permet obtenir la corresponent titulació d’expert de la Universitat de Barcelona específica en cada cas sense haver de cursar la totalitat del màster.

El dijous 3 de novembre, a les 12 del migdia a la Facultat de Dret de la UB, tindrà lloc l'acte d'inauguració de la primera edició d'aquest Màster, amb la intervenció d'Ernesto Ekaizer, escriptor i periodista que presentarà la lliçó inaugural 'Corrupción sistémica. El gran salto adelante'. En l'acte hi intervindran Jordi Alberch, rector en funcions de la Universitat de Barcelona; Xavier Amor, president de la Federació de Municipis de Catalunya; Joan J. Queralt, director del Departament de Dret Penal, Criminologia i Dret Internacional Públic, i codirector del màster; Julio Ponce, professor de Dret Administratiu i Dret Processal, i codirector del màster; Xavier Pons, degà de la Facultat de Dret; Miguel Ángel Gimeno, director de la Oficina Antifrau de Catalunya; i Raül Romeva, conseller d’Afers Exteriors de la Generalitat de Catalunya.