La jornada, que tindrà lloc el 15 de setembre, pretén plantejar els elements essencials que cal conèixer en relació a l'elaboració dels pressupostos i les ordenances de l'exercici 2017, incidint en la rellevància que tenen els conceptes d'estabilitat pressupostària, la regla de despesa, la sostenibilitat financera i els estudis de costos






21/07/2016

En la jornada, destinada principalment a electes locals, alcaldes i alcaldesses, regidors i regidores que desenvolupen la seva activitat en l'àmbit dels serveis econòmics, intentarem analitzar juntament amb tècnics i tècniques especialitzats diversos aspectes relatius a la hisenda, el finançament local, l'economia i els pressupostos, les relacions i el seguiment de l'activitat economicofinancera i la participació en ingressos de les administracions públiques.

El Consell de Col·legis de Secretaris, Interventors i Tresorers d'Administració Local de Catalunya ha col·laborat amb la Federació de Municipis de Catalunya en l'organització d'aquesta sessió formativa.

Per a qualsevol dubte o aclariment podeu contactar amb l'FMC (Tel. 93 310 44 04- ext. 0110 Montse Bibolas- m.bibolas@fmc.cat; o bé, ext. 0107 Montse Muñoz- m.munoz@fmc.cat)