Aquesta anàlisi es farà a la primera sessió del Seminari d’actualització de Funció Pública Local el dimecres 14 de setembre, adreçat fonamentalment a responsables i tècnics de recursos humans de les entitats locals catalanes






05/09/2016

En aquesta sessió s’analitzaran els darrers pronunciaments jurisprudencials en dos aspectes claus en la gestió del personal laboral de les estructures administratives locals, el qual té una importància numèricament molt elevada en la gestió de l’ocupació pública de les entitats locals.

En primer lloc s’abordarà l’impacte real que ha suposat la promulgació de la reforma laboral del 2012 després dels diversos i importants pronunciaments jurisprudencials sobre aquesta. A continuació es tractarà tota la problemàtica i l’evolució jurisprudencial soferta en l’àmbit de la figura del personal laboral indefinit no fix i la seva forma d’extinció i regularització. Finalment s’abordarà en la Secció de Pràctica Jurídica l’anàlisi d’un aspecte important també en la gestió dels RRHH, com és el de l’aplicació correcta del règim disciplinari a la llum de les darreres novetats i pronunciaments produïts per la jurisprudència contenciosa administrativa en aquest àmbit.