Aquests Premis van destinats a distingir els resultats de les organitzacions firals catalanes que han aplicat amb èxit un pla, un mètode o una tècnica que suposi millores considerables, documentades i mesurables de la innovació, la qualitat i la productivitat en els procediments de gestió de la mateixa organització o d'alguna de les activitats firals que realitzen

06/09/2016

Les sol·licituds s'han de formalitzar en l'imprès normalitzat que es podrà obtenir a la pàgina web del Departament d'Empresa i Coneixement i també a la pàgina web de l'Oficina de Gestió Empresarial (OGE), acompanyades de la documentació que preveu el punt 6 d'aquestes bases reguladores i la documentació complementària que s'estableixi.

Les sol·licituds s'han de presentar a la Xarxa d'oficines de gestió empresarial (OGE), òrgan que actua com a punt de tramitació unificada en el marc de la finestreta única empresarial (FUE), via presencial. Es pot consultar la pàgina web de l'OGE. També es poden presentar en qualsevol dels llocs que estableix l'article 38.4 de la Llei 30/1992, de règim jurídic de les administracions públiques i del procediment administratiu comú.

El termini de presentació de les sol·licituds s'inicia l'endemà de la publicació d'aquesta Ordre al Diari Oficial de la Generalitat de Catalunya (DOGC) i finalitza el dia 10 d'octubre de 2016.