El 2 d'octubre van entrar en vigor la Llei 39/2015, de procediment administratiu comú de les administracions públiques, i la Llei 40/2015, de règim jurídic del sector públic

03/10/2016

Arran d'aquest fet, l’Escola presenta dues novetats:

En primer lloc, s’han publicat a l'Espai de formació oberta, i sota una llicència creative commons, els continguts de consulta del nou curs virtual de procediment administratiu.

En segon lloc, s’ha obert un grup públic a e-Catalunya, amb l’objectiu que s'hi aportin elements d’anàlisi sobre l’aplicació de la nova normativa. Es tracta d’una iniciativa impulsada per l’Escola amb la col·laboració de dos formadors interns. El grup és públic perquè hi puguin accedir tots els empleats públics que necessiten conèixer i aplicar aquestes dues lleis noves.

Finalment podeu consultar els vídeos de la jornada sobre aquestes lleis, que vam dur a terme a l’Escola, posteriorment de la seva aprovació, i de la Jornada sobre l'impacte d'aquestes normes a l'administració electrònica a la Generaltiat de Catalunya. També podeu accedir a la bibliografia dels recursos que podeu trobar a la Biblioteca de l’EAPC.