La Federació de Municipis de Catalunya forma part del jurat d'aquest Memorial, que té per objecte atorgar un reconeixement a persones, entitats o institucions que treballen per la cohesió social a partir dels valors de la convivència, que fomenten el diàleg en la diversitat de creences i conviccions, que defensen els drets humans i que formulen un horitzó civil comú fonamentat en els principis democràtics compartits






05/10/2016

El cinquè Memorial Àlex Seglers, organitzat per l'Ajuntament de Sabadell, va lliurar ahir els guardons en un acte celebrat a la Casa Duran, de Sabadell.

El jurat ha valorat que ambdues candidatures recullen l’essència de les finalitats del Memorial Àlex Seglers. En el cas d’Arcadi Oliveres per la seva trajectòria des dels anys 70, com a activista per la justícia social, la pau i la defensa dels Drets Humans. I pel que fa a la CCAR, per la tasca de sensibilització i denúncia de les situacions d’indefensió, així com de vulnerabilitat que pateixen les persones que han fugit de situacions conflictives i injustes.

Durant l'acte, que va ser conduït per la filòloga i experta en Immigració, Religions i Identitat, Najat Driouech Ben Moussa, es van lliurar els Plats d'Art elaborats per Maria Bosch i Joaquim Montserrat.