Amb el títol 'Refugiats', l'Ajuntament de Molins de Rei inaugura una exposició dins de la Campanya Contrarumors, amb l'objectiu de desmentir diversos missatges xenòfobs que estan arribant als mitjans de comunicació






17/10/2016

Actualment estem veient com milions de persones fugen en busca d’asil polític cap a altres països i aquest fet està generant la crisi humanitària més gran dels últims anys. La campanya Contrarumors dedica el seu tercer treball a la crisi dels refugiats, i esperem que contribueixi a trencar tòpics i estereotips.

Des de la Regidoria de Cooperació, Solidaritat, Pau, Drets Humans i Nova Ciutadania estem treballant per fer campanyes de sensibilització i fer pedagogia social per tal de desmuntar els tòpics que afecten la població més vulnerable i desafavorida.

L’exposició 'Refugiats' es mostrarà al bulevard de la Federació Obrera, del 17 d’octubre al 3 de novembre de 2016.

La inauguració tindrà lloc el proper divendres 21 d’octubre, a les 19 hores, i comptarà amb la presència del fotògraf Raül Clemente, que, juntament amb Xavi Herrero, ha fet les fotografies de l’exposició, així com els responsables col·laboradors de l’exposició del Fons Català de Cooperació al Desenvolupament (FCCD) i de la Comissió Catalana d’Ajuda als Refugiats (CCAR).