El divendres 18 de novembre de 2016, el recinte Modernista de Sant Pau acollirà el Simposi i Acte de lliurament del Premi Solar Europeu 2016, un guardó que premia aquelles ciutats, governs locals, empreses, associacions,organitzacions, iniciatives i persones individuals que han destacat per la seva promoció de les energies renovables i els seus esforços vers la transició energètica






18/10/2016

Des de fa més de dues dècades, es convida els guardonats a una cerimònia de celebració en una ciutat europea. Enguany Barcelona és la ciutat escollida pel seu compromís amb l’ús sostenible dels recursos energètics.

L’acte principal començarà a les 12.00 hores, amb els parlaments de benvinguda del professor Peter Droege, president d’EUROSOLAR, i de Janet Sanz, tinenta d’alcalde d’Ecologia, Urbanisme i Mobilitat.

Tot seguit, es presentarà un programa de ponències entorn el tema "Polítiques i visió de la transició energètica”, que comptarà amb les aportacions de la doctora Dörte Fouquet, la directora d’EREF, Becker Büttner Held; el doctor Harry Lehmann, president de WCRE, Umweltbundesamt (Oficina Federal del Medi Ambient d’Alemanya), i de Domingo Jiménez Beltrán, president de la Fundación Renovables.