Aquesta jornada, que se celebra a la seu de la Federació de Municipis de Catalunya, té els objectius de conèixer l'organització i funcionament del sistema d'emergències de Catalunya i quin és el paper dels serveis municipals de protecció civil; i proposar diferents models d'organització i gestió d'aquests serveis municipals






09/11/2016

La jornada s'inclou dins del marc del Pla de treball de l'Àmbit de Prevenció, Seguretat Pública i Protecció Civil de la Federació de Municipis de Catalunya.

La presentació de la sessió anirà a càrrec de la presidenta de l'Àmbit de Prevenció, Seguretat Pública i Protecció Civil de l'FMC, Ana Maria Martínez, alcaldessa de Rubí; i també comptarem amb la participació del director general de Protecció Civil, Joan Delort, que parlarà sobre el sistema d'emergències i protecció civil de Catalunya.

En el transcurs de la Jornada s'ha previst una Taula sobre la gestió municipal dels serveis de protecció civil i un col·loqui sobre les assignatures pendents de la protecció civil als municipis. La cloenda de l'acte la farà el vice-president de l'Àmbit, Marc Garcia, alcalde de Sant Julià de Llor i Bonmatí.