S’aproven les bases reguladores per a la concessió de subvencions per al finançament dels Programes integrals. Cal tenir present que les bases s'entendran automàticament modificades per la normativa comunitària, estatal o autonòmica que amb posterioritat a la seva entrada en vigor es pugui promulgar. Les referències a la normativa de concreta aplicació, s'entendrà feta per remissió a la normativa que les pugui substituir en el futur

29/11/2016

L'òrgan instructor de la convocatòria durà a terme un estudi d'impacte sobre els resultats derivats de les subvencions a les quals sigui d'aplicació aquesta Ordre i d'acord amb els objectius previstos.

L'objecte d'aquestes bases és regular la concessió de les subvencions dels Programes Integrals. L'objectiu del programa és, a través d'un procés personalitzat d'acompanyament i suport, explorar quins són els interessos i motivacions de les persones participants, orientar les seves trajectòries educatives/formatives i de futur professional i executar el seu propi projecte vital i professional amb una oferta de serveis flexible i adaptada a les seves necessitats, per tal d'inserir-se en el món laboral o bé retornar al sistema educatiu.

En el marc d'aquest Programa es treballaran les potencialitats de la persona amb la realització d'actuacions de tutorització, d'orientació, de coneixement i d'exploració de l'àmbit laboral, de formació i d'inserció, ajustades a les necessitats de cada persona.

Totes les actuacions aniran adreçades a que les persones siguin actives en l'execució del seu projecte vital i professional de cara a la seva inserció en el mercat laboral i/o per a la continuïtat formativa o de retorn al sistema educatiu, amb un procés intens d'acompanyament individual i tutoritzat.