Tindrà lloc el 19 de desembre al Recinte Modernista de Sant Pau. Organitzada per la Diputació de Barcelona i la Generalitat de Catalunya






02/12/2016

En aquesta jornada es vol presentar la Nova Agenda Urbana aprovada a la Cimera d’Habitat III, així com d’altres compromisos adquirits per part dels governs locals i regionals en aquest marc, mitjançant un debat enriquidor encapçalat per experts i representants d’institucions i xarxes globals involucrats.

A més, representants electes del territori discutiran sobre l’abast que aquests acords tenen i els passos a seguir per a la seva implementació.

Finalment, es presentarà el darrer Informe Mundial de Descentralització i Democràcia Local (GOLD IV), publicació de referència que analitza i compara la situació actual dels governs locals al món. El GOLD IV ha significat una eina bàsica per a l’elaboració de la Nova Agenda Urbana i es perfila indispensable per donar suport a la interpretació pràctica de les agendes globals pel desenvolupament urbà i territorial sostenible.