Resolució EMC/2776/2016, de 28 de novembre, publicada al DOGC número 7264, de 12 de desembre de 2016

12/12/2016

La resolució aprova el model que estableix els criteris per a l'atorgament de la categoria als establiments de turisme rural, i que està format pels documents següents:

I. Manual de consulta d'establiments de turisme rural: masies i cases de poble independents.

II. Qüestionari d'avaluació d'establiments de turisme rural: masies i cases de poble independents.

III. Manual de consulta d'establiments de turisme rural: masies i cases de poble compartides.

IV. Qüestionari d'avaluació d'establiments de turisme rural: masies i cases de poble compartides.

Els manuals i els qüestionaris, així com els formularis de sol·licitud, renovació i baixa estan publicats al web del Departament d'Empresa i Coneixement, competent en matèria de turisme.

Als efectes administratius, el número de codi assignat al manual i al qüestionari és el codi CATR-2: atorgament de categoria als establiments de turisme rural.

Poden sol·licitar la categorització, amb caràcter voluntari, les persones titulars d'establiments de turisme rural situats en territori català i que estiguin inscrits degudament al Registre de Turisme de Catalunya.

Per a l'obtenció, la revisió o la renovació de la categoria, la persona titular de l'establiment ha d'abonar el preu públic que estableix l'Ordre EMO/419/2012, de 5 de desembre, per la qual es fixen els preus públics del sistema català de qualitat turística (DOGC núm. 6277, de 19.12.2012).