Avui dimarts 13 de desembre té lloc la segona edició d'un taller en el que es desenvolupen algunes estratègies comunicatives que ajudin a connectar amb diferents estils de gent i entendre'ns millor amb els nostres interlocutors, tant a nivell intern (col·laboradors, caps, companys) com a nivell extern (ciutadania i públic en general)






13/12/2016

Per què amb algunes persones ens costa tant entendre’ns i amb d’altres ens ho fem fàcilment? Per què algunes de les coses que diem son ben rebudes per alguns i mal interpretades per altres? Les persones tenim estils relacionals diferents i això fa que rebem la informació de forma diferent. Adaptar la nostra comunicació a l’estil de la persona a la que ens dirigim fa que pugui fer arribar el missatge de forma eficient, i que connecti amb la gent.

Aquest taller, adreçat principalment a responsables polítics, directius i personal amb responsabilitat en les àrees de comunicació, informació i atenció als ciutadans o participació ciutadana i, en general, qualsevol membre de l’organització municipal amb vocació de comunicar correctament, introdueix el model Bridge ® d’Estils Relacionals com a metodologia per conèixer els nostres interlocutors i adaptar la nostra comunicació a cadascun d’ells, de forma que sigui més efectiva i persuasiva.

El docent que imparteix aquest taller és Ferran Ramon-Cortés, llicenciat en Ciències Econòmiques per ESADE i consultor de PARADIGMA FCM, agència de comunicació; és especialista en comunicació personal, interpersonal i interna; imparteix seminaris i tallers de comunicació en universitats, empreses i institucions; i és autor de diversos llibres sobre comunicació, d'entre els quals destaca L’illa dels cinc fars, i participa habitualment en diferents mitjans de comunicació; a més de ser director de l’Institut 5 Fars.

La primera edició d'aquest curs va tenir lloc el passat 1 de desembre.