Ja s’ha publicat el Pla de formació local per l'any 2017 de l'EAPC. Aquest Pla serà, un cop més, interdisciplinari, extens i sensible a totes les novetats legislatives que es vagin produint durant l'any. S'incorporen nous cursos en gairebé totes les funcions






21/12/2016

A més, s'amplien el nombre de jornades tècniques de curta durada, d'un sol dia, o fins i tot d'un sol matí on destacats especialistes explicaran aspectes concrets de matèries molt específiques, sempre adreçades a tècnics d'aquella matèria concreta. També es vol dur a terme la millora de diferents continguts i materials dels cursos virtuals, així com el disseny i elaboració de nous cursos d'aprenentatge virtual i semi presencial.

Seguint la línia iniciada fa anys, l'EAPC torna a apostar per la formació virtual i mantenen l'oferta d'activitats formatives al territori. En aquest nou Pla, més del 40% de la formació es podrà cursar sense necessitat de traslladar-se a Barcelona.

Aquest pla vol donar suport als governs locals en la gestió dels recursos públics per tal que puguin donar resposta a la demanda dels ciutadans que cada vegada exigeixen més eficàcia, eficiència i qualitat en la prestació dels serveis públics locals.

Les inscripcions a les activitats formatives estaran obertes a partir de l'1 de gener de 2017.