Resolució GAH/2917/2016, de 5 de desembre, publicada al DOGC número 7274, de 27 de desembre de 2016






27/12/2016

Una resolució obre la convocatòria dels ajuts destinats al finançament de plans de formació per a l'ocupació dels empleats públics de les administracions públiques locals per a l'any 2017. El pagament dels ajuts que estableix aquesta convocatòria, fins a l'import màxim de 1.190.290,00 euros es farà amb càrrec a les partides del capítol IV, D/460000100, D/482000300 i D/482000400 o equivalents dels pressupostos de l'any 2017 de l'Escola d'Administració Pública de Catalunya que es dotin amb la transferència dels fons de formació contínua realitzada per l'Institut Nacional d'Administració Pública (INAP).

Atès que es tracta d'una convocatòria de despesa anticipada, aquest pagament restarà condicionat a l'efectivitat de l'ingrés finalista dels fons de l'INAP a la Tresoreria de la Generalitat i de l'EAPC.

La tramitació d'aquests ajuts es realitzarà d'acord amb les bases reguladores contingudes a l'annex 1 de la Resolució GAH/2720/2016, de 25 de novembre (DOGC núm. 7259, d'1.12.2016), per la qual s'aproven les bases per a la concessió d'ajuts destinats al finançament de plans de formació per a l'ocupació dels empleats públics de les administracions públiques locals.

Les sol·licituds s'han de presentar de manera electrònica a través del portal FEDAP, la web de tràmits de la Generalitat de Catalunya i a través de la pàgina web de l'EAPC. El portal FEDAP requereix que la persona sol·licitant hi estigui prèviament registrada.

L'EAPC posa a disposició dels promotors una adreça de correu electrònic fonsformaciolocal.eapc@gencat.cat per resoldre les qüestions o els dubtes que es plantegin, amb la identificació prèvia de la persona sol·licitant.

El termini de presentació de les sol·licituds s'inicia el dia següent de la publicació en el Diari Oficial de la Generalitat de Catalunya (DOGC) i finalitza al cap de 30 dies naturals.

La Subdirecció General d'Administració, Serveis i Projecció Externa de l'EAPC durà a terme la instrucció del procediment.

La Comissió Paritària de Formació Local serà la responsable d'aprovar els plans de formació que siguin presentats pels diferents sol·licitants i serà la competent per elevar la proposta de concessió al director de l'EAPC (òrgan concessionari), a través de l'òrgan instructor, en els termes que preveu l'article 22.1 de la Llei 38/2003, de 17 de novembre, general de subvencions, com a òrgan col·legiat. La resolució de la convocatòria correspon al director de l'Escola d'Administració Pública de Catalunya, d'acord amb la proposta de la Comissió Paritària de la Formació Local, de conformitat amb el que preveu l'article 18 de l'Acord FEDAP.

El termini màxim per resoldre i notificar la resolució del procediment no podrà excedir de sis mesos a partir de la publicació de la corresponent convocatòria. Transcorregut aquest termini sense que s'hagi notificat la resolució, la sol·licitud es considerarà desestimada per silenci negatiu.