El president de l'FMC i alcalde de Pineda de Mar, Xavier Amor, ha mantingut aquest matí una reunió amb diversos representants de Creu Roja a Catalunya






16/01/2017

La representació de Creu Roja a Catalunya ha estat encapçalada pel seu president, Antoni Aguilera, acompanyat per Enric Morist, coordinador autonòmic, i per Carmen Rico, secretària autonòmica, que han presentat a la Federació de Municipis de Catalunya el treball i l’estratègia que té Creu Roja a Catalunya arreu del territori.

Recordem que els serveis que Creu Roja ofereixen són, entre d'altres, teleassistència domiciliària i mòbil, localització de persones, prevenció i assistència, intervenció en emergències o salvament marítim, a més de portar a terme campanyes de sensibilització per la salut i pels hàbits de vida saludables. I també cal tenir en compte que els projectes de la Creu Roja afecten directament diversos col·lectius vulnerables, com infància, gent gran, ocupació, formació, salut o drets humans.

En aquest sentit, el president de la Creu Roja ha demanat també una reunió amb l'Àmbit de Cooperació i Solidaritat de l'FMC per traslladar-los-hi la gestió que estan portant a terme des de Creu Roja en el tema dels refugiats.